Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Εκδήλωση για τα 63 χρόνια από τη νίκη της Κουβανικής Επανάστασης πραγματοποιήθηκε στις 12 Μάρτη από την Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) και τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα «Μανώλης Ανδρόνικος» στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Τριάντα χρόνια μετά την επικράτηση της αντεπανάστασης στη Σοβιετική Ένωση και την ανατροπή του σοσιαλισμού, ένας ακόμη ιμπεριαλιστικός πόλεμος ξεσπά σε ευρωπαϊκό έδαφος, μετά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.
Για το αντεπαναστατικό «κίνημα του Σαν Ισίδρο»
Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης καταγγέλλει και καταδικάζει την πρόσφατη αντεπαναστατική επιχείρηση που έστησαν στην Αβάνα ομάδα ατόμων υποστηριζόμενων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΚΟΥΒΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ! Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης χαιρετίζει με περηφάνια την πολύπλευρη συμβολή...
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου καλεί τα μέλη του στην ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την Κυριακή 23/02 στις 11.00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (1ος όροφος).
Ανακοίνωση/καταγγελία του Ελληνοκουβανικού Σύνδεσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης