ΜΠΡΙΓΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΧΟΣΕ ΜΑΡΤΙ- 2016Σας ενημερώνουμε για τα διαδικαστικά της μπριγάδας.

 

- Σε πρώτη φάση δηλώνονται οι συμμετοχές για την μπριγάδα με βάση της πληροφορίες που υπάρχουν στο site μας. Οι συμμετοχές πραγματοποιούνται μέσω τηλεφώνου, mail, ή μέσω της φόρμας δήλωσης συμμετοχής.

 

-Οι συμμετέχοντες καλούνται στον σύνδεσμο όπου πραγματοποιείται ενημέρωση συνολικά για την μπριγάδα και προτείνονται δρομολόγια της ομάδας μπριγαδιστών για την Κουβα, αυστηρά για τις ημερομηνίες τις μπριγάδας. Η πρόταση των εισιτηριων γίνεται με άξονα τις ημερομηνίες της μπριγάδας, την τιμή, και την άνεση του ταξιδιού (αναμονές σε αεροδρόμια, ώρες ταξιδιού). Βεβαια ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει με τον τρόπο και το δρομολόγιο που θέλει αρκεί να βρεθεί στην Κουβα για την μπριγάδα. (Όσοι δεν θα παρευρεθούν στην ενημέρωση η βρίσκονται εκτός Αθηνών θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου η mail)

 

-Τέλος εφόσον έχουν κλειστεί τα εισιτήρια και έχει πληρωθεί η συμμετοχή στην μπριγάδα. Πραγματοποιείται επιπλέον συνάντηση στον σύνδεσμο για τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα και επιπλέον απορίες που μπορεί να έχουν οι συμμετέχοντες.Για oσους ενδιαφeρονται να συμμετaσχουν στην μπριγaδα, η συνaντηση για ενηmeρωση θα γiνει την Παρασκεyh, 20 Μaη, στις 6 το απoγευμα στα γραφeiα του Συνδeσμου, Μπουμπουλiνας 28, 3ος oροφος, πiσω απo το Αρχαιολογικo Μουσεiο, τηλ. 2108214916