ΜΠΡΙΓΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΧΟΣΕ ΜΑΡΤΙ 2017

12η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΠΡΙΓΑΔΑ ΧΟΣΕ ΜΑΡΤΙ  

 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΧΟΣΕ ΜΑΡΤΙ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ

 

3 ΑΠΡΙΛΗ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 

 

Σε συνθήκες αποκλεισμου της Κουβας λογω της συνειδητής επιλογής του Λαού να χαράξει τον δικό της δρόμο, καθήκον και όπλο των φίλων της Κουβανικής Επαναστασης, η Αληλλεγγυη. Στο πλαίσιο αυτο διοργανώνεται  μια ακόμη χρονιά η Μπριγάδα Χοσέ Μαρτί, με πλούσιες εκδηλώσεις και δράσεις για τους φίλους της Κουβας.

 

 

Παρακάτω επιπλεον πληροφορίες για την Μπριγάδα.

 Σας ενημερώνουμε για τα διαδικαστικά της μπριγάδας.

 

- Σε πρώτη φάση δηλώνονται οι συμμετοχές για την μπριγάδα με βάση της πληροφορίες που υπάρχουν στο site μας. Οι συμμετοχές πραγματοποιούνται μέσω τηλεφώνου, mail, ή μέσω της φόρμας δήλωσης συμμετοχής.

 

-Οι συμμετέχοντες καλούνται στον σύνδεσμο όπου πραγματοποιείται ενημέρωση συνολικά για την μπριγάδα και προτείνονται δρομολόγια της ομάδας μπριγαδιστών για την Κουβα, αυστηρά για τις ημερομηνίες τις μπριγάδας. Η πρόταση των εισιτηριων γίνεται με άξονα τις ημερομηνίες της μπριγάδας, την τιμή, και την άνεση του ταξιδιού (αναμονές σε αεροδρόμια, ώρες ταξιδιού). Βεβαια ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει με τον τρόπο και το δρομολόγιο που θέλει αρκεί να βρεθεί στην Κουβα για την μπριγάδα. (Όσοι δεν θα παρευρεθούν στην ενημέρωση η βρίσκονται εκτός Αθηνών θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου η mail)

 

-Τέλος εφόσον έχουν κλειστεί τα εισιτήρια και έχει πληρωθεί η συμμετοχή στην μπριγάδα. Πραγματοποιείται επιπλέον συνάντηση στον σύνδεσμο για τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα και επιπλέον απορίες που μπορεί να έχουν οι συμμετέχοντες.