ΜΠΡΙΓΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2017

12η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΠΡΙΓΑΔΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΛΑΩΝ  

 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΦΙΔΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ 

 

 

24 ΑΠΡΙΛΗ - 8 ΜΑΗ 2017 

 

Ο Σύνδεσμος για μία ακόμη χρονιά οργανώνει μπριγάδα αληλλεγγυης στη χώρα της Κουβανικής Επανάστασης. ΄Ηδη έχουν εκδηλώσει πολύ εθελοντές το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή σε αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία. 

 

Παρακάτω επιπλεον πληροφορίες για την Μπριγάδα.

 Σας ενημερώνουμε για τα διαδικαστικά της μπριγάδας.

 

- Σε πρώτη φάση δηλώνονται οι συμμετοχές για την μπριγάδα με βάση της πληροφορίες που υπάρχουν στο site μας. Οι συμμετοχές πραγματοποιούνται μέσω τηλεφώνου, mail, ή μέσω της φόρμας δήλωσης συμμετοχής.

 

-Οι συμμετέχοντες καλούνται στον σύνδεσμο όπου πραγματοποιείται ενημέρωση συνολικά για την μπριγάδα και προτείνονται δρομολόγια της ομάδας μπριγαδιστών για την Κουβα, αυστηρά για τις ημερομηνίες τις μπριγάδας. Η πρόταση των εισιτηριων γίνεται με άξονα τις ημερομηνίες της μπριγάδας, την τιμή, και την άνεση του ταξιδιού (αναμονές σε αεροδρόμια, ώρες ταξιδιού). Βεβαια ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει με τον τρόπο και το δρομολόγιο που θέλει αρκεί να βρεθεί στην Κουβα για την μπριγάδα. (Όσοι δεν θα παρευρεθούν στην ενημέρωση η βρίσκονται εκτός Αθηνών θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου η mail)

 

-Τέλος εφόσον έχουν κλειστεί τα εισιτήρια και έχει πληρωθεί η συμμετοχή στην μπριγάδα. Πραγματοποιείται επιπλέον συνάντηση στον σύνδεσμο για τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα και επιπλέον απορίες που μπορεί να έχουν οι συμμετέχοντες.