Συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου

Καλουμε σε συμμετοχη στην πορεία του Πολυτεχνείου προς την αμερικανική πρεσβεία, την Τρίτη 17 Νοέμβρη, έχουν οριστεί για τις 5.00 μ.μ στην Σταδιου, Αθηνα.

 

42 χρόνια από το Νοέμβρη του 73 ο Ελληνοκουβανικος, πλαϊ στα ταξικά συνδικάτα και τους φοιτητες τιμούν την εξέγερση του πολυτεχνείου, δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και την Αντιλαϊκή πολιτική, κόντρα στις λυκοσυμμαχίες , για να μπορούν οι λαοί να ζουν στον τόπο τους. 

 

Η εξέγερση του πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στην αμερικανοΝΑΤΟική, φασιστική δικτατορία, οι στόχοι, τα οράματα και οι προοπτικές εκείνου του αγώνα για γενικότερες ανατροπές αποτελούν και σήμερα οδηγό για τους δικούς μας 


Ειδικά σήμερα που ΝΑΤΟ και ΕΕ, από τη μια βομβαρδίζουν λαούς και χώρες και από την άλλη έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε υγρό τάφο για εκατοντάδες παιδιά, πρέπει να δυναμώσει το κίνημα σύγκρουσης και απειθαρχίας με την ΕΕ και τις συνθήκες τις (Σένγκεν, Δουβλίνου) που όσους πρόσφυγες δεν σκυλοπνίξουν, τους προορίζουν για τζάμπα εργατικά χέρια στις πολυεθνικές τους. Αυτή η πολιτική είναι που εκθρέφει τον φασισμό και τον ρατσισμό, την Χρυσή Αυγή. Αυτή η πολιτική είναι που εξέθρεψε και στήριξε την Χούντα.


Τιμάμε εμείς τους νεκρούς μας, συνεχίζουμε τους αγώνες τους, συμμετεχουμε στην πορεια του Πολυτεχνείου.